MENU

Design interior si moda franceza: amenajari cu stil

Stilul Provensal. Amenajare de interior in Toscana

iulie 21, 2014 Comments (1) Views: 2600 Best trendesign

O mansarda, mult alb si o exceptionala idee de amenajare

Fericitii posesori de mansarde se vor imbogati cu inca o idee minunata de cum sa amenajeze un spatiu pe care multi il indragesc, dar si de care unii fug mancand pamantul. Chiar asa, de ce ai fugi de o mansarda? Primul raspuns care-mi vine in minte este tocmai faptul ca vorbim de un spatiu neconventional, care nu se amenajeaza foarte usor si ale carui pante si unghiuri ne obliga la artificii creative pentru a putea sa valorificam tot ce se poate.

Cei care-s adeptii stilului standard „punem ceva pe jos si ceva pe pereti”, cu siguranta nu-si gasesc forta si nici puterea gandului de a se apuca de un proiect de amenajare a unei mansarde.

In cazul amenajarii unei mansarde, sfatul specialistului, a unui arhitect sau a unui decorator de interioare cu experienta, este aproape obligatoriu. Un om cu viziune poate face adevarate minuni, iar mansarda in care vei locui va deveni un spatiu plin de energie pozitiva, dar si un loc invidiat de toti prietenii.

Daca te-ai apucat deja de decorat o camersa sau chiar o mansarda, vezi aici cateva produse care te vor inspira cu siguranta.

Am ales drept exemplu o mansarda nu foarte mare (dar nici mica) amenajata cu un bun gust desavarsit. Cand te uiti la o asemenea lucrare, vezi ca toate lucrurile sunt la locul lor, asezate in asa fel incat zonele recreative si cele de odihna sa fie clar delimitate. La conturarea proiectului de mai jos, ce-i drept, ajuta foarte mult si inaltimea generoasa a spatiului despre care vorbim, dar, cu siguranta, multe dintre ideile de amenajare exprimate in proiect ne pot oferi solutii chiar si pentru mansarde mai mici.

Nu in ultimul remarcam si intarim faptul ca albul ramane cea mai eficienta solutie pentru realizarea unui proiect „curat” si fluid.

Daca esti fericitul posesor al unei mansarde cu siguranta te vei bucura de imaginile de mai jos.

loft-bed-and-workspace

loft-bedroom

joyjoy.ro

loft-kitchen-design

loft-living

joyjoy.ro

small-loft-design

small-loft-dining

Vivre.ro

unique-loft-design

Tags: ,

vivre.ro%20

One Response to O mansarda, mult alb si o exceptionala idee de amenajare

  1. […] spatiilor. Mansarda este, pana la urma, cea mai atipica incinta posibila, dar si una care-ti aduce provocari frumoase. Mansarda de care-ti povestesc putin astazi se afla in Paris si a fost organizata excelent de firma […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.