MENU

Draperii si perdele pentru camera copilului

Lenjerii de pat pentru copii

Lenjerii de pat pentru copii cu Minioni si alti...

September 26, 2016 Comments (0) Views: 425 Camera copii

Scaunul de birou Jefry – minunatie in camera copilului

Jefry

Jefry, scaun de birou pentru copii realizat pe cadru metalic tapitat cu piele ecologica, rezistent si usor de intretinut. Vezi aici mai multe detalii si pret

Orice parinte doreste sa amenajeze camera copilului cu un mobilier cat mai comod, rezistent si vesel. Piesele de baza (dulap, pat, birou) trebuie sa fie de regula cat mai clasice, “fara colturi” prea ascutite (citez un baietel de 10 ani), destinate sa ”fie la moda” o perioada mai lunga a copilariei.

In schimb, la capitolul scaun de birou, nu ar fi rau sa comitem un gest de curaj si sa completam piesele camerei cu un scaun original, personalizat, sugubat si extrem de util, asa cum este si scaunul Jefry de la Somproduct.

Scaunul Jefry este reglabil pe inaltime, usor de intretinut si destinat asigurarii unei pozitii corecte a coloanei vertebrate pe timpul studiului. Numai vazandu-l copiii vor avea mai mare chef de lectii :).

Copiii trebuie sa isi petreaca timpul, inclusiv cel destinat studiului, in spatii care sa ii inspire, sa ii stimuleze. Scaunul Jefry, prin modul in care a fost proiectat, culoarea, forma, designul haios, ridica nivelul calitatii ambientului de lucru & distractie si poate deveni piesa de atractie principala a unei camere de copil. Pentru a crea o atmosfera de poveste, mare atentie la alegerea unor produse complementare: propunem covorul pentru copii “Sleeping Bear” de inspiratie minimalist – daneza. Ursul somnoros urand sa se lase pacalit de vulpea Jefry :).

Tags: ,

SomProduct

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *