MENU

Despre noi

Suntem pasionati de tot ce este frumos in jurul nostru si ne-am dat seama ca multe obiecte si idei le tot pierdem din vedere luandu-ne cu altele… Asa ca ne-am hotarat sa facem in acest colt de internet un mic site in care sa aducem idei frumoase si sfaturi utile despre ceea ce ne inconjoara. Pentru multi dintre noi frumusetea incepe din interior, fie ca vorbim de interiorul sufletului nostru, sau cel al casei.

Si pentru ca ne plac ideile frumoase, ne mai plac si economiile pe care le putem face atunci cand ne dorim sa punem in practica un proiect de amenajare interioara sau cand suntem convinsi ca ne dorim pentru casa decoratiuni interioare la moda. Asa ca pe langa ideile si sfaturile pe care vi le oferim cu drag, va mai aducem si exemple de obiecte reale, pe care le puteti cumpara online, dar ale caror preturi justifica pe deplin demersul nostru. Asa o sa reusiti sa aveti cele mai frumoase case si poate, candva, ne si trimiteti fotografii pentru a le publica pe site.

Si pentru ca frumos este sa ne si cunoastem, trendesign este gospodarit de Bogdan si familia. Ne gasiti prin paginile noastre de facebook, sau pe pagina site-ului, dar si prin pagina de contact.

on august 21 | by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate