MENU

O carte deosebita: „Vila in stil neoromanesc”, de Ruxandra...

Designul lucrurilor de zi cu zi

iulie 18, 2014 Comments (0) Views: 1362 Libraria trendesign

Arhitectura japoneza veche, de Octavian Simu

arhitectura-japoneza-vecheSemnalam in biblioteca noastra in care colectionam carti valoroase de design si arhitectura, o aparitie mai veche dar extrem de interesanta. Arhitectura japoneza, inca de la inceputurile s-a remarcat prin imbinarea culturii cu simboluri specifice acelui colt de lume. Cartea este o lucrare interesanta si de mare folos pentru cei care vor sa desluseasca tainele arhitecturii nipone.

Cartea poate fi comandata cu reducere de aici

Lucrarea, conceputa monografic, descrie arhitectura japoneza de la primele inceputuri pana in epoca moderna a Restauratiei Meiji din 1868, intr-o viziune istorica nuantata, in acelasi timp in conexiune cu alte elemente de cultura, cum ar fi religia, mitologia, filosofia, mentalitatile, alte arte, civilizatii invecinate etc.

Cartea, ofera informatii despre elementele arhitecturale vechi, traditionale, incarcate de simboluri si de valente estetice specifice, vine in sprijinul celor care doresc sa perceapa si sa inteleaga cum japonezii contemporani au asimilat creator valorile trecutului lor si le folosesc in mod firesc.

Tags: ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.