MENU

Renovarea biroului, o munca delicata

Mica discutie despre lampi: lampile utile, de birou si...

aprilie 2, 2013 Comments (1) Views: 2220 Birou

Biroul – de la lux la necesitate

biroujpg

birou-acasa-(1)Amenajarea unui birou acasă nu mai este un lux sau un moft – tot mai mulţi dintre noi lucrează la domiciliu. Aşadar, să aruncăm o privire în jur şi să vedem ce facem în acest sens.

Avem spaţiul necesar? Având în vedere că într-un birou îţi trebuie un computer, un fax, un xerox şi conectare la internet o masă mică cu un scaun îngrămădite într-un colţ nu sunt îndeajuns. Orice debara poate deveni un spaţiu de lucru dacă scoţi agăţătoarele de haine şi instalezi conectare electrică. Dacă totuşi petreci mult timp în birou, vei prefera poate să ai o privelişte mai frumoasă şi mai mult loc. Gândeşte-te ce spaţiu din casă este rar folosit – precum camera de oaspeţi sau o parte din sufragerie. Cu ajutorul unui dulap în care să-ţi depozitezi hârtiile, calculatorul şi imprimanta, întreg biroul se va afla astfel în spatele uşilor închise. Sfaturi utile – ia în considerare toate lucrurile de care vei avea nevoie pentru a lucra confortabil şi eficient, instalează luminiile potrivite, un telefon o podea dintr-o suprafaţă tare, jaluzele care să-ţi permită să controlezi intensitatea luminii.

Vezi aici promotiile la birouri

Cea mai importantă piesă de mobilier este un birou sau o masă bine făcută. Trebuie să fie suficient de mare şi la o înălţime potrivită. Dacă dispui de un spaţiu limitat, fă-ţi un plan dinainte, până găseşti exact ce-ţi trebuie. Nu uita să instalezi rafturi pe pereţi, dacă locul este mic.

birou-2

În final, alege un scaun confortabil, de înălţime potrivită.

Fireşte, într-o lume ideală, biroul de acasă ar putea fi şi „împodobit” cu obiecte care să-şi reflecte preocupările, backgroundul şi personalitatea – tablouri, cărţi, lampadare etc. Pentru cei cărora le permite spaţiul, toate acestea sunt un plus. Pentru ceilalţi, imaginaţia poate fi un substitut. Pentru toţi, spor la lucru!

daviddesigninterior.ro

Tags: , , ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.