MENU

Unde gasim cele mai bune accesorii de bucatarie

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA – Casa buna cu performanta

februarie 25, 2015 Comments (0) Views: 2208 Bucatarie

Bucatarie mica? Ti se pare! Uite aici cateva sugestii exceptionale de amenajari

bucatarie-mica-13

Desi este un loc comun, bucataria de la bloc ne obliga sa inghesuim in cativa metri patrati mobilier, electrocasnice si, daca mai au loc, si cateva persoane la masa. Nu avem cum sa contrazicem pana la capat ideea bucatariei mici, evidenta nu ne lasa, dar putem sa cautam solutii creative si frumoase pentru spatii inguste.

Astazi ne oprim la bucatarii ce pot arata si foarte frumos, chiar daca spatiul nu este unul prea generos. Cel mai important lucru porneste de la infrnarea nevoii de a avea si aia, si aia. Daca spatiul este mic, incercati sa-l impartiti extrem de eficient si sa-l „populati” doar cu extremul necesar.

Daca in cazul mobilierului ne mai si putem lipsi de o piesa sau alta, cu electrocasnicele povestea sta cumva diferit: nu ne putem lipsi de frigider, dar putem alege un model mai ingust… La fel si cu masina de spalat (asta daca nu am reusit deja s-o amplasam pe holul de langa baie, sau chiar in baie).

In bucatariile inguste, electrocasnicele incorporabile sunt solutia ideala. Sunt mai costisitoare, ce-i drept, dar cu un set de incorporabile bine ales reusim sa „pacalim” spatiul mai mic. Incorporabile mai ieftine gasiti aici, daca aveti nevoie.

Dincolo de mobilier si electrocasnice, amenajarea unei bucatarii mai mici trebuie gandita si in functie de amplasarea acesteia, de lumina naturala pe care o primeste pe parcursul zilei, dar si de configuratia ei (mai pe lat, mai patrata etc.).

Mai jos aveti cateva exemple foarte interesante de amenajari de bucatarii in spatii mai mici. Desi din fotografii ati putea crede ca spatiile nu sunt chiar asa mici, tocmai asta e si ideea: spatiile sunt chiar mici, dar genialitatea designerilor si-a spus pe deplin cuvantul. Enjoy si poate va vin idei. Spor la bricolat!

bucatarie-mica

bucatarie-mica-1

bucatarie-mica-2

bucatarie-mica-3

bucatarie-mica-4

bucatarie-mica-5

bucatarie-mica-6

bucatarie-mica-7

bucatarie-mica-8

bucatarie-mica-9

bucatarie-mica-10

bucatarie-mica-11

bucatarie-mica-12

Tags: ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.