MENU

Putina magie in camera copilului: lenjerii de pat inspirate...

Decoratiuni interioare – Covorul fermecat

septembrie 14, 2015 Comments (0) Views: 1642 Camera copii

Camera copilului creativ. Idei de mobilier si jucarii

Fiecare familie cu copii are cel putin o camera destinata lor. Atunci cand incepem munca la un astfel de proiect este bine sa avem in vedere unele lucruri foarte importante, care vor ajuta la dezvoltatarea personaltatii si gandirii copilului.

O camera pentru copii ar trebui sa aiba un loc de dormit, un loc de joaca si un loc de invatat, asta pentru copiii care deja merg la gradinita sau la scoala.

Locul de dormit ar include patul. Cand in aceeasi camera dorm doi copii, patul poate fi cu etaj sau, putem avea doua paturi obisnuite , cate unul pentru fiecare.

Aici sunt exemple de paturi pentru copii de varste diferite insa, cel care mi-a atras atentia este acesta:

pat-etajat-birou-copil

Cu acest mobilier puteti rezolva problema spatiului de dormit si al spatiului de invatat. Este multifunctional; un fel de 3 in 1. Este un pat care se transforma in birou si care are spatii de depozitare pentru carti sau haine in partea superioara. Nu va faceti griji in privinta sigurantei; este foarte sigur fiindca nici un element al formatului pentru lucru nu poate fi daramat in momentul translatiei intre cele doua moduri. Eu nu mi-as putea dori un pat mai inteligent pentru copilul meu.

Locul de invatat

Pentru copii, ar fi ideal ca locul de invatat sa fie in acelasi timp, un loc de joaca. Asta, pentru ca ei sa nu se simta constransi sa invete. Pana la urma, sunt doar copii. De aceea, un birou colorat si atragator, cu un design conceput special pentru varste de la 3, 4 ani este cea mai buna varianta:

birouri-copii

Aveti aici multe alte exemple de birouri, unele colorate altele din material natur, scaune cu spatar-cap de animal sau cu forme geometrice ori alte nastrusnicii pentru copii.

Ca si loc de joaca, puteti folosi un covoras pentru copii. In aceeasi zona a camerei, aveti posibilitatea sa alegeti unele jucarii potrivite pentru propriul copil. Unii prichindei au de la varste fragede tendinta sa isi exprime talentul muzical, le place pianul sau chitara, sau pot sa iubeasca sa deseneze ori poate iubesc deja formele geometrice sau literele alfabetului. Pentru fiecare copil, producatorii de jucarii au cel putin o idee super. Aici aveti o multime de exemple din care sa alegeti.

Tags: ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.