MENU

Idei pentru acasa: amenajare interioara magica in Conversano, Italia

Nici nu zici ca e mansarda, zici ca esti...

martie 9, 2016 Comments (0) Views: 1515 Best trendesign

Eu i-am spus Casa Cartilor, dar este o locuinta amenajata surprinzator

casa-cartilor

Casa pe care ti-o prezint astazi este situata in Spania, in frumosul oras port Santander. Iti spun asta din capu’ locului si pentru ca sunt sigur ca dupa ce vei vedea si tu fotografiile iti vei dori sa mergi s-o vezi cu ochii tai. Asa ca te-am avertizat. Dar, daca ai drum prin Santander, ne spui si-ti facem rost de adresa ­čÖé Casa este geniala. Ge-ni-a-la! Daca esti adept al stilului eclectic, daca-ti place sa fii surprins la fiecare pas atunci cand vezi o amenajare interioara sa-i spunem ami atipica, atunci proiectul de astazi va fi pe gustul tau.

Pana sa ajungem la admirarea proiectului de amenajare interioara trebuie sa recunoastem ca vorbim de o casa „de milioane”. Proiectul a implicat cu siguranta generoase zerouri in coada unei cifre mari si atunci cand a a fost construit dar si, mai ales, cand a fost amenajat. Materialele folosite sunt dintre cele pe care ne permitem poate doar sa le visam, si vorbesc aici si de finisajele folosite, dar si de mobilier si decoratiunile alese. Alese bine.

Eu i-am spus casa cartilor, o sa vezi intr-una din fotografiile de mai jos de ce. Dezordinea organizata care sa-ti dea senzatia de lucru bine gandit este reduta cel mai greu de cucerit in materie de amenajare interioara si design. Dezordinea studiata implica o ordine de care putini sunt capabili. Senzatia asta mi-a lasat-o si acea fotografie, dar si restul.

Daca te atrage o astfel de transformare te poti ajuta de mobilierul si decoratiunile oferite de Somproduct. La e am vazut chestii foarte faine, ce-i drept destul de scumpe, dar si de o calitate foarte buna.

In final, recunosc si faptul ca fotografiile sunt extrem de reusite, studiate, cu incadraturi si lumina demne de o adevarata profesionista a imaginii asa cum si este Oksana Krichman.

casa-cartilor-1

casa-cartilor-2

casa-cartilor-3

casa-cartilor-4

casa-cartilor-5

casa-cartilor-6

casa cartilor

casa-cartilor-8

casa-cartilor-9

casa-cartilor-10

casa-cartilor-11

casa-cartilor-12

Tags: ,

vivre.ro%20

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Centrul de preferin╚Ťe pentru confiden╚Ťialitate