MENU

Albul niciodata nu este prea mult. Un apartament incredibil...

Excelente idei de design cu accente nordice

august 31, 2015 Comments (0) Views: 1903 Best trendesign

Casa Flinstones

Credeti sau nu, aceasta casa chiar exista! Si nu este orice casa, ci una in valoare de 3,5 milioane de dolari. Se numeste Casa Flinstones si a fost construita pentru un excentric american, mare admirator al celebrului desen animat Familia Flinstones.

1

Casa se afla in proprietatea omului de televiziune Dick Clark si este amplasata in sudul Californiei, in Malibu.

Ea poate fi o frumoasa sursa de inspiratie pentru oricine doreste un look deosebit al casei proprii. Tocmai de aceea, avem un articol dedicat ei.

Aceasta casa este construita in totalitate din piatra, ca si casa personajului de desene animate Fred Flinstone.

Spatiul de locuit este mobilat intr-o maniera simplista, cu canapele si fotolii acoperite de blana sau perne confortabile. Peretii sunt bej, sculptati in piatra. Pe jos nu este un covor ci piatra lucrata in asa fel incat sa arate ca si cand un covor urias s-ar intinde peste tot. Interioarele au fost realizate pentru ca totul sa para desprins din celebrul desen animat .

Camerele arata de parca cineva le-ar fi sculptat in pestera insa, elementele moderne se regasesc peste tot: leduri ascunse in tavan pentru lumina, televizoare, jacuzzi, dus si orice altceva a dorit celebrul proprietar.

Sa facem o scurta plimbare virtuala prin incaperi!

Dormitorul este un loc primitor mobilat cu pat, noptiere si fotoliu, toate de culoare bej sau crem si sunt acoperite cu blana sau materiale pufoase. Pana si veiozele sunt din piatra.

2

Baia este o incapere larga in care se poate vedea cel mai clar “covorul” din piatra despre care vorbeam mai sus. Beneficiaza de iluminat natural prin ferestrele ca niste gauri in stanca. Robinetul este si el realizat din piatra ca si multe alte obiecte din casa.

3

Bucataria este de domeniul fantasticului cu blatul de bucatarie perfect incorporat in piatra. Inca o idee originala au fost usile dulapioarelor care par sa fi fost furate de la personajele de desen animat.

4

Zona pentru servirea mesei este mobilata doar cu o masa si scaune create dupa specificul casei, din lemn, piatra si piele.

5

O zona de living, foarte aerisita, luminoasa si cu o vedere la ocean de milioane. Se observa materialele folosite: piele, piatra, sticla. Doar televizorul dovedeste faptul ca este o casa a lumii moderne.

7

Tags: ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate