MENU

Bucatarie mica? Ti se pare! Uite aici cateva sugestii...

Idei de mobila de bucatarie si electrocasnice cu personalitate

septembrie 29, 2015 Comments (0) Views: 948 Bucatarie

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA – Casa buna cu performanta

Combina-frigorifica-Samsung-RB29FDRNDSAStilata, eleganta, impunatoare si incapatoare, combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA este un prieten masiv, de 288 l si 178 cm inaltime, care vine sa faca o casa buna cu nevoia familiei tale de a pastra alimentele in cele mai bune conditii.

Vezi aici pretul

Inovatie si inspiratie

Atunci cand cauti un frigider, primul lucru care conteaza este functionalitatea. Organizarea spatiului, mai ales cand este vorba despre o familie mai numeroasa, capata o foarte mare importanta si nu este de mirare ca in aceste conditii combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA este o alegere dintre cele mai inspirate. Are congelatorul pozitionat in partea de jos, ceea ce inseamna o proiectare inteligenta in numele nevoii de spatiu si de organizare riguroasa.

Functii precum raftul cu glisare usoara (care elimina posibilitatea de a darama un borcan in cautarea unei prajituri) si compartimentul cu deschidere completa te ajuta astfel sa depozitezi, sa organizezi si sa scoti alimentele cu mare usurinta, pentru ca totul este vizibil si la indemana. De pilda, acesta din urma are o deschidere mai mare decat compartimentele conventionale de congelator, usureaza organizarea si scoaterea obiectelor, inclusiv a celor voluminoase si se extinde in afara, avand un design revolutionar care ofera posibilitatea deschiderii compartimentului chiar daca usa frigiderului se deschide numai la 90 de grade.

Toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a oferi comoditate si utilizare pe termen lung, datorita compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei, care este atat de durabil incat vine cu o garantie de zece ani. Acesta efectueaza cinci cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se mentine constanta, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este pastrat la un nivel minim. Totodata, combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA are raftul mare mai adanc decat rafturile frigiderelor conventionale. Acum poti in sfarsit depozita recipiente mari cu lichide pe usa, alaturi de cele doua randuri de doze si sticle cu bautura.

Cuvantul de ordine: ergonomic

Demna de remarcat din perspectiva inovarii pentru functionalitate este si tehnologia No Frost de la Samsung, care asigura racirea uniforma, pentru eliminarea formarii ghetii si zapezii. Acum poti mentine alimentele perisabile proaspete si hranitoare, ceea ce este un mare avantaj intr-o lume cu oameni ocupati, care nu mai au timp sa faca piata in fiecare zi, asa cum faceau bunicii nostri pe vremea cand frigiderele erau acele aparate greoaie si putin performante. Mai mult, prin mentinerea unei temperaturi uniforme, tehnologia No Frost a combinei frigorifice Samsung RB29FDRNDSA reduce necesitatile de energie, ceea ce creste durabilitatea sistemului de racire.

Si, cum secretul performantei sta in atentia la detalii, combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA vine cu unul care demonstreaza preocuparea producatorului pentru satisfactia maxima a utilizatorului: chiar si LED-ul din partea superioara, care ilumineaza mai puternic decat un LED Samsung conventional si care ilumineaza stralucitor interiorul intregului frigiderului contribuie la a gasi obiectele mai usor si implicit la a tine usa deschisa mai putin timp, economisind energie.

Tags: ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate