MENU

Un splendid set de 3 covorase de baie Fall...

Hai sa facem o baie. S-o amenajam…

octombrie 16, 2013 Comments (0) Views: 966 Baie

Cromatica este importanta atunci cand hotarasti decorul unei bai

Decorarea unei bai tine foarte mult si de inspiratia de moment, de bugetul avut la dispozitie, dar si de bunul gust exersat pe parcursul vizionarii mai multor proiecte reusite. Daca in cazul materialelor folosite nu ne putem pronunta intrutotul, bugetul fiind cel care dicteaza in mod direct ce tipuri de materiale si decoratiuni ne permitem, mici sugestii se pot face in ceea ce priveste micile decoratiuni care infrumuseteaza o baie si a caror forme si culori contureaza personalitatea unui spatiu atat de intim.

Culoarea este poate cel mai important aspect. De aceea va si oferim mai jos cateva sugestii de obiecte in diferite culori care va pot ajuta in alegerea celor mai interesante combinatii.

Asa ajungem la prezentarea unei noi campanii Vivre, dedicate realizarii unei imagini perfecte pentru baia fiecarei case.

Adu veselia zilelor de vacanta, dar pastreaza cromatica tomnatica in decorul baii tale. Un set de prosoape noi va schimba complet aspectul, finisajele accesoriilor si materialele pufoase ale covoraselor vor fi o combinatie inedita, iar perdelele de dus si elementele decorative vor fi detaliile armonioase.

Vezi aici decoratiunile Vivre

baie_vivre

Tags: ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.