MENU

Sa nu ne fie frica de spatiile mici. Vezi...

Mobilierul de terasa si gradina, eleganta si confort pentru...

mai 27, 2013 Comments (0) Views: 1107 Idei creative

Cum arata coltul tau de relaxare?

Indiferent de casa, mare, mica, cu etaje, la mansarda etc. exista un spatiu cat de mic destinat relaxarii personale. Vorbim de zona aceea care ne atrage spre odihna si meditatie si pe care o pretuim poate cel mai mult. Lecturile de seara sau de week-end ne linstesc si ne fac sa fim mai buni. 

Pentru ca vorbim de case si design de interior ne-am gandit sa va intrebam cum arata coltul dvs. de relaxare? Ce trebuie sa contina in mod obligatoriu, dar si care sunt accesoriile / obiectele care ar trebui duse cat mai departe de aceasta oaza de liniste?

De exemplu, am vazut cateva fotolii splendide, numai bune pentru crearea si personalizarea unui spatiu intim, ferit de ochii tuturor.

fotolii_relaxare

Pentru a personaliza intrutotul un astfel de spatiu puteti alege si un sticker decorativ super creativ. Va va face sa simtiti mult mai bine energiile dintr-o carte, de exemplu. 

Si pentru ca vorbeam de carti, modul cel mai comun de relaxare, de aici va puteti alege oricate titluri doriti, mai ales ca zilnic sunt campanii de reduceri.

Tags: , ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.