MENU

Tendinte in amenajari interioare: clasic sau modern?

Idee pentru aristocrati: sezlongul Chesterfield Brown

decembrie 3, 2014 Comments (0) Views: 1133 Bucatarie, Livingroom

Decorul rustic, solutie pentru nostalgici

decor-rusticO masa din lemn, cu picioare scurte, in jurul careia stau niste scaunele din lemn, un bufet din lemn atarnat pe peretele tot din lemn, o lustra confectionata din lemn atarnata pe tavanul din acelasi material, aceasta ar fi imaginea generala a unei bucatarii in stil rustic. Aceasta imagine ar putea fi completata de vasele de lut care, fie stau in bufet, fie stau atarnate pe perete, de un cuier special confectionat. Dar cum ar arata o baie, sau o sufragerie in stil rustic?

Eu mi-as imagina o sufragerie cu pereti de piatra de munte, tavanul din lemn, podeaua partial din piatra, partial din scanduri, un semineu cuprinzator deasupra caruia sa domneasca boem niste coarne de cerb – accesoriul nelipsit dintr-o casa in stil rustic, alaturi de blana de urs intinsa in mijlocul incaperii.

Baia? Cada in forma de barca, obligatoriu, peretii si podeaua din piatra masiva, de munte, iar lavoarul si alte piese necesare, din ceramica.

Pe mine, unul, ma fascineaza acest stil prin simplitatea si sentimentul de aventura pe care il confera. Sa nu mai vorbim de izul pe care lutul, piatra si lemnul le transmit. Simti ca esti una cu natura.

Daca ti-ar placea sa locuiesti intr-o astfel de casa si iti doresti obiecte rustice reale, incearca sectiunea Country Style sau Bucataria Continenta. Cu siguranta vei gasi tot soiul de accesorii cu care sa-ti impodobesti casa.

Tags:

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.