MENU

Joaca-te cu galben si albastru. O sa ai cea...

Viziune de specialist pentru un apartament minimalist

septembrie 24, 2014 Comments (0) Views: 1403 Best trendesign

Ei, cum sa nu-ti placa o asa casa? Alb, putin turcoaz si extraodinar de mult bun gust

Vjacheslav Zhugin si Olga Ursulenko sunt doi tineri creatori rusi. Sunt indragostiti de spatiile mici si ori de cate ori au cate un proiect isi dau toata silinta pentru a livra nu doar o casa frumoasa, ci si o poveste extraordinara. Am ales din intregul lor portofoliu amenajarea facuta unui mic apartament, in ideea ca multi dintre cei care ne citesc isi vor gasi in aceasta poveste ideile pentru propria lor amenajare.

Spatiul nefiind unul generos, designerii s-au simtit „obligati” sa apeleze la cat mai mult alb, lucru care a reusit sa dea volum, dar si sa precizeze foarte clar intentia celui care va sta acolo: proprietarul isi dorea un apartament modern, dar si cu mici tuse clasice, un loc linistit in care pacea si armonia sa se regaseasca in fiecare ungher.

Acolo unde o alta culoare s-a impus, decoratorii au apelat la bleumarin si turcoaz. Extrem de fericite alegeri. Cel putin baia turcoaz este magnifica. Fiind vorba de o casa foarte mica, spatiul central al casei a trebuit sa fie desenat multifunctional. In functie de unghiul in care te asezi casa de vine, pe rand, bucatarie, loc de servit masa, dar si living. Toate zonele se imbina extrem de armonios, iar vacutza „meniu” de pe perete este si ea de mare efect. Tot acolo, in zona bucatariei, am vazut si un frigider retro, foarte bine integrat in tot ansamblul.

Un proiect exemplar, cel putin noi am invatat foarte multe privindu-l.

53d8da9c2e1a6

cam002

cam003-2

cam008

cam012

cam013-2

cam014

cam016

cam023

su_cam1

su_cam2

su_cam3

su_cam4

su_cam5

su_cam6

Tags:

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.