MENU

Decorul rustic, solutie pentru nostalgici

Un fermecator birou vintage pentru pasionatii stilului rustic

decembrie 3, 2014 Comments (0) Views: 1290 Birou, Livingroom

Idee pentru aristocrati: sezlongul Chesterfield Brown

Pentru oamenii care se respecta si care stiu sa aprecieze valoarea, aristocratii care vor sa-si etaleze puterea, dar si bunul gust, prezentam sezlongul Chesterfield Brown.

De fapt, atunci cand imi place sa investesc intr-un lucru o fac nu pentru a-mi etala puterea financiara, ci pentru imbunatatirea calitatii vietii proprii in primul rand, sau din motive simbolice.

Sezlongul Chesterfield umple atmosfera casei de lux si eleganta amintind in acelasi timp si de vremurile de demult. Acele brate curbate! Acele impunsaturi in piele! Apartine stilului clasic. Sa-ti tot placa sa ai in casa un asemenea obiect decorativ. Zic decorativ, pentru ca nimeni nu-si va cumpara un sezlong Chesterfield doar pentru a se odihni, rasfoind presa, intr-o zi de duminica.

Motivul principal pentru care iti vei achizitiona sezlongul confectionat din lemn masiv si tapiterie din piele naturala, fina, de vaca este unul mai mult decorativ, simbolic si artistic. Vei avea in casa un obiect in stil clasic, pur britanic. In plus, durabilitatea sezlongului este indiscutabila. Mai multe idei de sezlonguri si canapele extensibile gasiti aici.

Tags:

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.