MENU

Designul lucrurilor de zi cu zi

O carte deosebita: „Arhitectura lumii. Capodoperele”, de Will Pryce

septembrie 8, 2014 Comments (0) Views: 1253 Libraria trendesign

Idei pentru amenajarea baii si a bucatariei

Internetul este plin de resurse ce ne pot ajuta in ducerea la bun sfarsit a unui proiect de design. Chiar si asa, oricand vom da mai mult credit unei carti scrise de specialisti, mai ales ca in asemenea carti de amenajari interioare putem gasi toti pasii necesari pentru a putea realiza proiectul pe care ni-l dorim.

Astfel de carti ne ajuta incepand de la planificare, schitarea ideii proiectului, alegerea materialelor potrivite, dar si sfaturi privind realizarea efectiva.

Pentru astazi ne oprim la doua carti care ne ofera cate 40 de sfaturi utile pentru amenajarea unei bai si a unei bucatarii. Cartile sunt editate de House of Guides, au reduceri excelente in aceasta perioada si ajung la destinatie fara niciun cost suplimentar, transportul fiind gratuit.

40 de idei pentru amenajarea baii

amenajare-baieMici sau mari, cu dus sau cada, baile capata din ce in ce mai multa importanta si sunt din ce in ce mai sofisticate. Baile sunt acum un loc de relaxare si de aceea va oferim 40 de variante de a le aranja pe gustul si dupa buzunarul fiecaruia.

Si, sa nu uitam, fiecare aranjament are mica lui poveste, din care aflam in ce oras sau in ce tip de imobil este amplasat, numele designerului care l-a conceput sau cine este proprietarul casei.

Cumpara cartea de aici

Vezi si promotiile la obiecte sanitare

40 de idei pentru amenajarea bucatariei

amenajare-bucatarieAmenajarea unei bucatarii nu va fi niciodata o treaba prea simpla. Diversitatea spatiilor, dar si materialelor existente pe piata fac ca alegerile sa nu fie un lucru usor.

Cele 40 de idei din aceasta carte te vor ajuta sa-ti clarifici proiectul pe care ti-l doresti, dar iti vor asigura si tot suportul de care ai nevoie sa nu faci nici risipa de bani. Sunt idei valoroase, adunate toate la un loc pentru a putea amenaja o bucatarie exact asa cum iti doresti.

Cumpara cartea de aici

Tags: ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.