MENU

Vase de flori neconventionale: cum reciclam cizmele de cauciuc

Cum sa-ti decorezi singur casa?

iulie 25, 2014 Comments (0) Views: 1191 Idei creative

Magie in lemn. Ce poate face un artist cu un copac

Sunt anumite lucruri care se petrec in lume peste care nu putem trece. Arta isi are cu prisosinta excelentele sale pe care le apreciem, savuram si in fata carora ne aplecam cat putem de mult. Un bun exemplu este si lucrarea de fata, magistrala, realizata de sculptorul Zheng Chunhui.

Vorbim, poate, de cea mai mare sculptura in lemn realizata dintr-un singur copac. Migala si atentia la detalii l-au tinut pe artist aproape de aceasta lucrare timp de 4 ani. Atat a durat. Dar a meritat tot efortul, lucrarea este extrem de apreciata in toata lumea, iar autorul sau premiat.

Daca esti bun prieten cu lemnul, gasesti aici idei de decoratiuni din lemn pentru casa si gradina.

De la distanta ar parea o sculptura interesanta, cu un concept inedit la baza, acela de a face o lucrare intr-un singur trunchi de copac. Pe masura ce ne apropiem si incepem sa vedem detaliile operei, ne dam seama ca avem in fata o adevarata opera de arta in care atentia acordata fiecarui detaliu a fost ea insasi o opera de arta.

Fie ca vorbim de caramizile unui zid, sau de palariile satenilor, toate aceste mici detalii au fost tratate cu maxima atentie, iar rezultatul este cu adevarat uimitor.

sculptura-lemn-3

sculptura-lemn-2

sculptura-lemn-1

sculptura-lemn-4

sculptura-lemn-5

sculptura-lemn

Sursa foto: ecns.com

Tags: ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.