MENU

Personalitate si culoare in dormitor: lenjerii de pat pentru...

Hai cu ANDREEA in dormitor! :)

mai 2, 2013 Comments (0) Views: 1598 Birou, Dormitor

Mica discutie despre lampi: lampile utile, de birou si lampile pentru decor

Lampa, veioza, sau cum i s-o mai spune este un obiect fara de care nu prea ne putem petrece timpul, seara. Ori ca folosim lampa de birou, ori veioza de pe noptiera, ambele au puterea de a ne da lumina necesara unor activitati intelectuale 🙂

Discutia despre o lampa sau o veioza trebuie sa plece inca din timpul zilei: atunci cand, stinsa fiind, lampa devine doar un obiect de decor. Ei aici incepe partea interesanta. Daca bulbul, becul unei lampi trebuie sa fie strict de o anumita putere (atat cat sa ne dea lumina de care avem nevoie, dar nici prea multa pentru a nu ne strica vederea si nici prea putina pentru a nu obosi prea repede), designul lampii in sine tine de o alegere total subiectiva: fie ca ne-aplacut foarte mult cum arata sau ca, pur si simplu, stim noi ca se potriveste cu restul obiectelor din birou sau din camera unde va sta respectiva lampa.

Daca ar fi sa o luam pe calea profesionistilor in domeniu, o sa aflam ca lampa este un obiect extrem de important, care atrage privirile, dar si care trebuie ales cu mare atentie. Imaginatia trebuie sa ne functioneze la fix pentru a putea sa proiectam imaginea  lampii atat pe timp de zi, dar si in stare nocturna. Daca reusim asta vom putea sa alegem un model care sa se integreze perfect in tiparul de design al casei sau biroului. Daca nu reusim… va mai fi inca un obiect, pe-acolo…

Mai jos avem cateva exemple, unele extrem de reusite, altele mai putin. Toate insa par la o prima vedere ca fiind alegeri corecte. Tu ce parere ai?

Daca esti in cautarea unor lampi, vezioze sau alte obiecte de iluminat, te invitam sa vezi si modelele de lampi si veioze de aici.

Decorative-Desk-Lamp-Designs_8

Decorative-Desk-Lamp-Designs_7

Decorative-Desk-Lamp-Designs_6

Decorative-Desk-Lamp-Designs_5

Decorative-Desk-Lamp-Designs_1

Decorative-Desk-Lamp-Designs_2

Decorative-Desk-Lamp-Designs_3

Decorative-Desk-Lamp-Designs_4

 

Tags: , ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.