MENU

Cu ochii in tavan: promotie excelenta la lampile Mobexpert...

Sa vorbim putin despre fotolii

august 24, 2015 Comments (0) Views: 1238 Livingroom

Mici trucuri pentru amenajari interioare cu dichis, la costuri mici

redesign

Să redecorăm în propriul nostru stil! Poate părea destul de dificil însă, la o astfel de „operaţiune” avem multe ajutoare nebănuite în mediul online.

Personal, am început cu o curăţenie generală, adică var colorat şi baiţ. Este relatv uşor să îţi văruieşti pereţii de unul sigur, nu ai nevoie decât de puţine lucruri: trafalet, penson, var, culoare pentru var. Pentru podea de lemn, baiţ, diluant, penson şi gata.

Acum că s-a terminat şi munca de zugrav, urmează partea mai distractvivă: redecorarea în sine.

Casa reflectă personalitatea celui care o locuieşte, cel puţin, aşa cred că ar sta lucrurile într-o lume ideală; şi cum omul tinde spre perfecţiune, de ce să nu încercăm să facem imposibilul posibil? Să depăşim obstacolele şi să aducem culoare, stil şi un aer nou în orice spaţiu locuit. Casa poate fi nouă sau veche, mobila poate fi nouă sau de-a dreptul antică însă, cu puţină imaginaţie şi inventivitate, se pot face lucruri incredibile.

Primul lucru la care m-am gândit atunci când am început totul a fost: “Cum să păstrez mobila veche dar totuşi, să pară făcută de designer?”

Să fiu sinceră, prefer să folosesc ceea ce am deja şi să transform lucrurile la care ţin. Spre exemplu, mobila veche din lemn de nuc.

Pentru că era uzată de trecerea anilor şi nu aş fi vrut să o dau, am decis că e mai bine să îi dau un plus de eleganţă.

Acest lucru se poate face relativ uşor, cu tapet. Nu folosisem niciodată tapet înainte şi aveam ceva emoţii. Totuşi, după ce intrat pe site-uri ale unor designeri cunoscuţi, am înţeles că deja se face asta de mai mult timp şi fără nic un fel de problemă.

Astfel, am căutat un model ideal de tapet. Trebuie să mărturisesc că cel ma mare efort l-am făcut în acest timp. Am căutat câteva zile până ce am dat peste modelul perfect, acesta.

tapetSe vinde la rolă de 53 cm lăţime şi 10 m lungime, destul pentru a împrospăta un set întreg de mobilă. Eu am avut un dulap, o noptieră cu mai multe compartmente şi un pat cu ladă şi tăblie. Am îmbrăcat toate suprafeţele din lemn cu acest tapet vinilic, uşor de curăţat şi de întreţinut. Este fabricat din două straturi: suportul din hârtie de calitate superioara ce constituie baza şi stratul superior din PVC imprimat, ce oferă o durabilitate prelungită. Este superlavabil, rezistent la lumina soarelui şi la alţi factori externi. Foarte important este şi că nu propagă focul. Se poate curăţa cu o perie moale şi cu săpun lichid.

Pentru mai multe idei de tapet si stickere decorative, vezi reducerile de aici.

Se montează uşor: se aplică adeziv atât pe suprafaţă pe care vrem să o decorăm cât şi pe rola de tapet. În plus, este un tapet eco-friendly.

Acum, am o cameră de oaspeţi cum nici nu am visat şi totul datorită tapetului care a fost într-adevăr, o surpriză frumoasă.

Să ne lăsăm imaginaţia ceva mai liberă şi să îndrăznim să ne punem ideile în practică, mai ales că este uşor şi de cele mai multe ori, ieftin.

Tags: , ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.