MENU

Accesoriile The Kitchen Artist te transforma in Master Chef

Bucataria de vara nu e neaparat afara

ianuarie 26, 2014 Comments (0) Views: 1279 Bucatarie

Nume de cod: „verde”. Ai unda verde pentru o bucatarie verde

Pentru unii statul in bucatarie este extrem de placut, indiferent de cum ar arata aceasta. Ma refer aici la cei care vin sa manance si cam atat. Sunt insa si cateva categorii speciale de persoane care patrec mai mult timp prin bucatarie. Vorbim aici nu doar de bucatari si gopodine, ci mai ales de aceia care au inteles ca bucataria poate fi si o oaza de relaxare si si-au realizat propriile proiecte de bucatarii.

Primul impuls ar fi: „da, sa faci un proiect fain de bucatarie, iti trebuie mult spatiu”. Pe site am tot dat fel si fel de idei pretabile si la spatii mai mici, asa ca nu prea suntem de acord cu enuntul anterior. Bucatariile se disting prin faptul ca stiu sa imbine un anumit stil cu satisfacerea nevoii de a avea la indemana cat mai multe ustensile. Spatiile de depozitare sunt vitale intr-o bucatarie, cum la fel de vitale sunt pozitionarile principalelor piese: frigider, aragaz, masa (daca este cazul), blat de lucru, dar si loc pentru diverse aparaturi de mare utilitate in bucatarie: cuptor cu microunde, toaster, mixer etc.

Pentru astazi am ales sa va prezentam cateva idei remarcabile de design in bucatarie plecand de la culoarea verde. Verdele este o culoare periculoasa, daca nu stim sa o strunim. Cum vedeti si in fotografiile de mai jos, nuantele de verde, acoperirile partiale de culoare sunt atent alese si bine reprezentate. Dintre sute de fotografii pe care le-am vizualizat pentru acest articol am hotarat sa vi le prezentam doar pe acestea, ele ne-au convins de faptul ca verdele isi are locul in bucataria fiecaruia.

Asa nu inseamna ca prin propriul efort nu puteti descoperi si voi fotografii poate mult mai frumoase. Succes!

Si pentru ca tot pomeneam de tot felul de ustensile folositoare in bucatarie, va prezentam si o campanie de reduceri la accesorii de bucatarie Zen. Se potrivesc perfect in orice bucatarie.

cgs-fancy-green-kitchen

cpd-green-kitchen

green-apartment-kitchen

green-kitchen

mvk-contemporary-kitchen

mvk-minimal-kitchen

Tags: , , ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.