MENU

Brandul Yamazaki la Vivre – design simplu, practic si...

iunie 25, 2019 Comments (0) Views: 394 Dormitor, Livingroom

Oglinzile rotunde sunt din nou la moda

Oglinzile rotunde au fost tot timpul un ingredient des folosit in zona designului interior, fie ca vorbim de aspectul aerian-marin pe care-l poate aduce, inducand ideea de hublou, fie ca vorbim de pretentioase implementari retro. In toate, oglinda rotunda si-a gasit. si-si gaseste si astazi un loc.

Vezi aici o excelenta selectie de oglinzi

Ce-i drept, in ultimii ani oglinda rotunda parca intrase intr-un con de umbra, dreptunghiurile mari, simple, acaparand cumva ideea de oglinda. Am vazut cu bucurie in ultima vreme tot mai multe idei de design interior care nu doar ca au reinviat ideea utilizarii unor oglinzi rotunde, ci le-au si pus in centrul atentiei, plasandu-le ca si piese centrale atat in camera de zi, dar si in dormitor.

oglinzi rotunde

Oglinda rotunda ramane o alegere excelenta pentru toti cei care au curajul sa-si asume mai mult, si nu vorbim aia de cine stie ce idei nebunesti, ci mai ales de curajul de a depasi ideile comune, cele care sunt acum la moda.

Vezi aici cateva modele interesante

Pentru a-ti asigura originilitatea plasarii unei oglinzi rotunde in decorul casei, daca lucrezi cu un arhitect povesteste-i despre aceasta idee, cautati impreuna o oglinda care sa arate bine si sa va si arate bine :). O data asumata, restul decorului va trebui sa tina cont de liniile si luminile pe care aceasta le traseaza. Dar rezultatul va fi cu siguranta unul extrem de placut si de interesant. Merita incercat!

Oglinzi rotunde se gasesc in felurite dimensiuni, modele, rame, aveti de unde alege. Recomandam si noi doua locuri de unde ai putea sa-ti cumperi oglinzi rotunde de calitate:

Tags: , ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate