MENU

Refresh time: 5 idei de mobilier modern la preturi...

Putina magie in camera copilului: lenjerii de pat inspirate...

decembrie 2, 2014 Comments (0) Views: 1106 Camera copii

Personalizarea camerei copilului. Cum se face, ce tip de mesaj sa alegem

Daca suntem familisti si mai avem si copii prin preajma, cu siguranta ca ne intereseaza decorarea camerei copiilor, iar posibilitatile creative sunt nenumarate. Atunci cand geniul creativ este pus la treaba si in domeniul decoratiunilor interioare, nu uitati ca tavanul este panza deschisa pe care puteti sa va asterneti ideile picturale. Aceasta este si o oportunitate de a decora tavanul cu desene de care copiii nu se pot apropia (din motive de siguranta a decoratiunii) dar de care se pot bucura. Pictarea tavanului in camera de copii este un exercitiu ce tine de dimensiune si culoare.

Daca intentionezi sa apelezi la o tema naturala, poti picta nori albi pe fundal bleu pentru a transforma tavanul in bolta cereasca.

De asemenea, picturile pot incepe de pe perete si sa se prelungeasca pe tavan. In principal, amenajarea interioara presupune pictarea peretilor si tavanului, plasarea mobilierului completat de componentele textile.

Si chiar daca nu esti foarte bun la pictura si nu gasesti un artist care sa se ocupe de decorarea camerei copilului, astazi te poti ajuta de „chestii” gata facute cum ar fi stickerele decorative. Cumperi doar ce-ti place si se aplica foarte usor.

Posibilitatile de pictura sunt nenumarate: poate fi o scena din cartea junglei, un peisaj din natura, un camp cu flori. Daca vrei sa fii si mai creativ, poti picta un copac pe perete care sa se prelungeasca pe tavan, dand impresia unei camere la umbra unui copac. In cazul in care vrei sa scoti din copilul tau un aventurier, poti desena o corabie, un submarin, un avion sau un ocean plin cu pesti. In oricare dintre situatii, mobilierul si componentele textile trebuie sa fie conforme cu peisajul.

Daca sunteti in pana de idei, minunatiile de aici iti stau la dispozitie!
camera-copii-1
camera-copii-2
camera-copii-3

Tags: ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.