MENU

Are mai mult de 300 de ani, dar este...

Taburet din lemn si rattan London Naturale

Cel mai frumos taburet din lemn si rattan din...

martie 15, 2016 Comments (0) Views: 1303 Best trendesign

Un open space glumet, perfect pentru cei de la 9GAG.com

9gag-design6

Designul industrial este la mare moda in intreaga lume. Folosit in amenajari interioare de tot mai multa lume, designul industrial se preteaza cel mai bine pentru companiile dinamice, pentru toti cei care prefer sa lucreze intr-un open space, folosind toate facilitatile pe care un design modular il poate oferi. Este si cazul celebrului site 9GAG care a ales sa lucreze intr-un mediu prietenos, desenat extrem de ingenious de LAAB’s design.

Sediul celor de la 9GAG este in Hong Kong, intr-un depozit transformat excelent in spatii de lucru. Lumina naturala abunda, iar designul minimalist in alb si negru se suprapune interesant pe ranforsarile industrial pastrate in design.

9GAG este o sursa de umor si buna dispozitie pentru milioane de oameni din intreaga lume. De ce n-ar fi si spatiul lor de lucru la fel? Si este! Daca te uiti la imaginile de mai jos vei reusi sa descoperi “glumitele” din design, acele lucruri care sporesc buna dispozitie a celor care le calca pragul sau care lucreaza acolo.

Asta nu inseamna ca in realizarea amenajarii spatiilor de lucru nu au fost luate in calcul nevoile pe care le poate avea o echipa dinamica, dar si destul de numeroasa.

O realizare de exceptie a celor de la LAAB’s design pentru o echipa prietenoasa ce ne ofera zambete in fiecare zi. Si daca e sa subliniez ceva particular, imi plac enorm fotoliile de puf! Gasiti cateva modele frumoase si pe la noi, eu am vazut aici.

9gag-design

9gag-design1

9gag-design2

9gag-design3

9gag-design4

9gag-design5

9gag-design7

9gag-design8

9gag-design9

9gag-design10

9gag-design11

Tags: , ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate