MENU

Decorul rustic, solutie pentru nostalgici

Bucatarie mica? Ti se pare! Uite aici cateva sugestii...

decembrie 18, 2014 Comments (0) Views: 1167 Bucatarie

Unde gasim cele mai bune accesorii de bucatarie

accesorii de bucatarieFara indoiala ca activitatea cea mai intensa din casa noastra se petrece in bucatarie, in fiecare zi. Am spune ca facem abuz de bucatarie: peretii se murdaresc foarte repede, scaunele si mesele la fel, bufetul e lovit, zgariat, gresia sparta. In plus, cheltuielile cele mai frecvente le facem pentru bucatarie – aici includem si mancarea, pe care o pregatim… in bucatarie. Numai sa ne gandim cate cani, pahare si farfurii se sparg intr-un an in bucatarie, fara sa luam in considerare pe cele sparte de copii mici.

Din fericire, nu este totul pierdut. Exista o multitudine de posibilitati prin care bucataria noastra poate fi din nou, ca noua. Printre cele mai frecvente modificari enumeram vopsirea paretilor, lipirea sau reparatia anumitor piese sau elemente dintr-un mobilier (totusi, nu cumparam un bufet nou la cea mai mica zgarietura sau ciobitura a coltului) si cumpararea de accesorii – cani, farfurii, pahare.

Pentru cina in familie va recomandam niste accesorii de bucatarie de foarte buna calitate, moderne, la preturi imbatabile. Spre exemplu, setul de farfurii din portelan care include 6 farfurii intinse si 6 farfurii adanci care sunt potrivite atat pentru spalarea la masina cat si pentru utilizarea a cuptorul cu microunde.

Tags:

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.