MENU

Excelente idei de design cu accente nordice

Cum alegi culorile pentru o amenajare de vis

ianuarie 8, 2016 Comments (0) Views: 1066 Idei creative

Vanez porci zburatori

porc-zburator2Astazi am vazut porci zburatori, nu stiu de ce dar inceputul asta de an mi-a adus o veneratie jucausa a porcului, poate fiindca de trei ani nu il mai mananc.

Ce este deci un porc zburator: de regula este un personaj cu scoli inalte (minim masterand in macelarie), bun donator de organe, visator, ritos, plin de el si alunecos, ziua cea mai activa – vinerea, mancarea preferata – moussul de chimen negru, sotat pe pat de muguri de camembert roz; sportul preferat fotbalul (fiindca ii plac pasele), hainele preferate – din Kathifet persan, culoarea preferata – ciclamenul, destinatia de vacanta preferata – Dog Bark Park Inn – Indiana, masina preferata – Lifan 320, muzica preferata – Beethoven, mare iubitor de blonde platinate.

Prefera designul mimimalist de cotet cubist. Porcul zburator nu poate fi vanat, nici dupa cele doua sandvisuri mancate dimineata in graba in compania bunicului. Este des intanlit, mai ales seara, plimbandu-se ingamfat pe aleile circului, sau in fata bibliotecii nationale. Vorbeste tare, gesticuleaza si rade in hohote, isi analizeaza functiile lobilor cerebrali intr-una.

Uraste cantarele, pasta de dinti si sosetele. Ii place mult sa rezolve probleme de algebra, asta cand nu este ocupat cu astrofizica. E pasionat de golf si impachetari cu namol. Face colectie de acadele si plicuri goale. Daca il intalniti va schimba viata, zambind curcubee. Vanez porci zburatori.

Andreea

porc-zburatorporc-zburator1

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.