MENU

Promotii Vivre: Bucatarie vesela Joie la preturi mici

Happy Weekend la Vivre – reduceri de pana la...

noiembrie 15, 2018 Comments (0) Views: 413 Promotii

Vivre anunță de Black Friday reduceri de până la 90%

Vivre

Începând de joi seara, timp de un weekend, toate categoriile din magazinul Vivre vor fi reduse cu până 90%

Pe Vivre.ro, începând cu seara zilei de 15 noiembrie și până pe 18 noiembrie, vizitatorii site-ului vor putea alege din mii de produse disponibile la cel mai bun preț din 2018. Cei care vor să afle primii când se dă startul promoțiilor de Black Friday se pot înregistra pe site, pentru a fi notificați prin e-mail sau SMS.

„Anul acesta, estimăm o creștere a vânzărilor de 80 – 100% față de anul trecut, tocmai de aceea ne-am și pregătit mult mai bine pentru această ediție. Stocurile pregătite pentru ediția aceasta sunt de 3 ori mai mari decât cele de anul trecut, ceea ce ne va permite să livrăm produsele într-un timp mult mai scurt, încă din prima zi de la finalizarea campaniei”, a declarant Iulian Vegheș, VP of Marketing.

Vezi aici toate ofertele de Black Friday

Peste 40.000 de modele vor fi disponibile pe site și în aplicație în perioada campaniei, iar reducerile ajung până la 90%. Utilizatorii se vor bucura de reduceri surprinzătoare la toate categoriile de produse, cu oferte la canapele, care încep de la 759 de lei, covoare de la 79 de lei, măsuțe de cafea de la 169 de lei și genți începând cu 119 lei.

„Pregătim reduceri spectaculoase la toate categoriile de produse, inclusiv la mobilier, categorie aflată în creștere în ultimii ani. Ne așteptăm ca 50% dintre comenzi să fie din categoriile Mobilier, Canapele și Covoare, iar 50%, din categoriile Decoratiuni și Lifestyle”, a completat Iulian Vegheș.

Cei care vor să se bucure primii de reducerile de pe site, înainte de epuizarea primelor stocuri, se pot abona la newsletterul dedicate accesând pagina de Black Friday.

Despre Vivre

Vivre este principalul retailer online din industria home&deco din România, operând vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia, adăugată în portofoliu în 2018.

A fost lansat în aprilie 2012 și este un start-up românesc de e-commerce și tehnologie, care agregă într-o singură destinație produse de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii colectate de la producători din toată lumea.

Tags: , ,

vivre.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate